Follow Us On

Ψηφιακοί Νομάδες στη Τήνο

Το Enea στη Τήνο καλωσορίζει τους “Ψηφιακούς Νομάδες”: Μια διαφορετική εμπειρία εργασίας και απόλαυσης της ζωής στο νησί

Η Τήνος, ένα μαγευτικό ελληνικό νησί στην καρδιά των Κυκλάδων, δεν είναι απλώς ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν τον ήλιο και τους λάτρεις του πολιτισμού. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει ένας ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός για ψηφιακούς νομάδες που αναζητούν ένα εμπνευσμένο σκηνικό για εργασία και διασκέδαση.

To καταλυμά μας καλύπτει τις ανάγκες αυτών των εργαζομένων.

* Οι Ψηφιακοί Νομάδες (στα αγγλικά Digital nomads) είναι άτομα που ταξιδεύουν ελεύθερα ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και το διαδίκτυο.

Το Enea Tinos

Το Enea Tinos προσφέρει έναν απρόσκοπτο συνδυασμό παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας και σύγχρονων ανέσεων.

Βρίσκεται σε μια εξαιρετικά άνετη περιοχή της Χώρας της Τήνου και κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντως. Το κατάλυμα προσφέρει ένα ήρεμο και γραφικό περιβάλλον που είναι ιδανικό τόσο για εργασία όσο και για χαλάρωση.

Όμορφα Διαμερίσματα

Το Enea Tinos διαθέτει εξαιρετικά σχεδιασμένα διαμερίσματα, το καθένα εξοπλισμένο με internet υψηλής ταχύτητας, βεράντα, μπαλκόνι, εργονομικούς χώρους εργασίας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και εκπληκτική θέα.

Οι άνετοι και καλαίσθητοι εσωτερικοί χώροι δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για τους ψηφιακούς νομάδες να είναι παραγωγικοί ενώ απολαμβάνουν τις ανέσεις του σπιτιού τους.

Εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας

Με δέσμευση να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών, το Enea Tinos διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, η καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας *, τα άνετα κρεβάτια και πολλά άλλα διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες έχουν όλα όσα απαιτούνται για μια απολαυστική διαμονή.
* Η υπηρεσία καθαριότητας δύναται να προσφερθεί βάση προγραμματισμού του εκάστοτε επισκέπτη.

Τήνος: Ο παράδεισος των Ψηφιακών Νομάδων

Η πανέμορφη Τήνος βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, 30 λεπτά μακριά από τη Μύκονο με το πλοίο. Τη νησί αποτελεί τον πνευματικός πυρήνα της Ελλάδας, λόγω της εκκλησίας της Παναγίας της Μεγαλόχαρης!

Η Παναγία η Μεγαλόχαρη αποτελεί ένα από πιό ιερά προσκυνήματα της Ελλάδος. Πιστοί από κάθε γωνιά της χώρας προσέρχονται στην εκκλησία κάθε χρόνο για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που βρίσκεται εδώ.

Εκτός από την πνευματική του ατμόσφαιρα, το νησί είναι δημοφιλές για την κλασική αρχιτεκτονική των χωριών του και τις υπέροχες αμμώδεις ακτές του.

Δραστηριότητες στη Τήνο

● Επισκεφθείτε τα χωριά, έτοιμα να τα εξερευνήσετε

Τα χωριά της Τήνου προσφέρουν μια μαγευτική εμπειρία και κοσμούν το ορεινό τοπίο του νησιού. Ανακαλύψτε τα και περιπλανηθείτε σε αυτά, ένα προς ένα.

● Γνωρίστε τη Τήνο μέσα από τη μαρμαροτεχνία της

Θρύλοι αναφέρουν ότι ο Φειδίας ήταν αυτός που δίδαξε τη μαρμαρογλυπτική στη Τήνο. Στα μουσεία της Τήνου μπορεί κανείς να θαυμάσει έργα της νεοελληνικής γλυπτικής.

● Παρατηρείστε τους περιστερώνες του νησιού

Οι Περιστεριώνες αποτελούν μέρος του Τηνιακού τοπίου και θεωρούνται από τα πιο εξαιρετικά έργα τέχνης στις Κυκλάδες. Υπάρχουν περίπου 600 περιστεριώνες σε όλο το νησί.

● Δείτε και Προσκυνήστε στο ιερό νησί των Κυκλάδων

Κάθε χρόνο, στις 15 Αυγούστου, χιλιάδες πιστοί από όλο το κόσμο προσέρχονται στο νησί για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και να εορτάσουν τη Κοίμηση της Θεοτόκου.

● Διασχίστε το εντυπωσιακό σεληνιακό τοπίο κοντά στη Βωλάξ

Το χωριό Βωλάξ περικλείεται από ένα εξωπραγματικό οροπέδιο με τεράστιους ογκόλιθους, διασκορπισμένους σαν τους βόλους ενός γίγαντα. Ανακαλύψτε το σεληνιακό τοπίο της περιοχής το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό φαινόμενο.

● Ανεβείτε στην κορυφή του Εξωμβούργου και δείτε τα γύρω νησιά

Περίπου 640 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το όρος Εξώμβουργο ξεχωρίζει ανάμεσα στα ορόσημα του νησιού. Από ψηλά, μπορείτε να δείτε όχι μόνο την Τήνο αλλά και τα νησιά της Μυκόνου, της Δήλου, της Νάξου, της Σάμου και της Ικαρίας.

Οργανώστε τη Διαμονή σας στο Enea Tinos

Εάν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την εμπειρία της εργασίας σας εξ’ αποστάσεως, σκεφτείτε να κάνετε την Τήνο και το Enea Tinos τον επόμενο προορισμό σας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και προσφορές σχετικά με τη διαμονή σας στην ιστοσελίδα μας.

Το Enea Tinos σας περιμένει, παρέχοντας τον τέλειο συνδυασμό ηρεμίας, παραγωγικότητας και ελληνικής φιλοξενίας για το ταξίδι σας. Το Τμήμα Κρατήσεων μας θα χαρεί να σας παρέχει ειδικές τιμές για διαμονές άνω των 2 εβδομάδων. Το καταλυμά μας λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ενδιαφέρεστε για άλλα καταλύματα ή ιδιωτικά σπίτια και βίλες στο νησί; Η TinosHost διαχειρίζεται έναν εκτεταμμένο αριθμό καταλυμάτων στο νησί μαζί με το Enea Tinos. Δείτε το tinoshost.gr για περισσότερες επιλογές σε άλλα καταλύματα.

Leave a Reply

Recent Articles

Προχωρήστε στην κράτηση